Zoé végre kimozdul - úgy igazából ( negyedik rész)

A CWF tele volt emberekkel. Időben érkeztek, még csak a vj-k fényjátéka ment, így leültek egy asztalhoz.
- El sem hiszem, hogy itt vagy, - mondta hitetlenkedve Anna - már attól féltem, erőszakhoz kell folyamodnom, hogy kirobbantsalak a gép elől.
- Tudod jól Anna, hogy ez a munkámmal jár - mentegetőzött Zoé.
- Te nemcsak dolgozol azon a gépen, hanem szimbiózisban élsz vele. De ennek vége, ezután az este után biztos vagyok benne, hogy át fogod gondolni a kapcsolatotokat. - Anna elmosolyodott és belekortyolt a Kamikaze koktéljába.
- Ne beszélj már úgy a gépemről, mintha a pasim lenne! - Zoé is elnevette magát. - Oh, egy pillanat, mms-em jött. - Zoé megnézte gyorsan az üzenetet, és közben ugyanaz az ábrándos mosoly ült ki az arcára, mint mikor Muguel képét nézegette a neten.
- Na mi az, valami pasi? - érdeklődött Anna.
- Peti az, a szomszédom. Mms funkcióra állítottam a riasztót, ami küld egy képet, ha valaki jött hozzám. El is felejtettem, hogy megbeszéltem vele, hogy pár filmet átmásolok neki.
- Hadd nézzem! - Anna kikapta Zoé kezéből a multifont. - Hú kisanyám, ez jó pasi!
- Tényleg helyes srác - mondta elpirulva Zoé.
- Helyes, naná! Várj írok neki, hogy jöjjön ide.
- Ne már Anna, ne csináld! - tiltakozott Zoé, de valójában ő is éppen erre gondolt.
Anna villámgyorsan bepötyögött, valamilyen frappáns üzenetet, és lassan a Raptor Kingdom zenészei is megjelentek a színpadon, 3D-ben. A két lány pillanatok alatt felpörgött a zenére, és nemsokára Peti is megérkezett.
- Szia Zoé! Először el sem akartam hinni, hogy itt vagy.
- Még én sem nagyon hiszem el. Ne haragudj, de teljesen kiment a fejemből, hogy megbeszéltük ma estére...
- Ne kérj bocsánatot, - vágott a szavába a fiú - örülök, hogy így történt. Alig ismerek rád, nagyon szép vagy ma.
- Köszi, de ez Anna kreálmánya. - Zoé próbált szerény maradni, de igazából nagyon jól esett neki a dícséret.
- Végre megtaláltalak! - Anna visszaérkezett a mosdóból, ahova pár perce viharzott ki telefonálni. - Thierryvel beszéltem, tudod azzal a szexi francia modellel. Bent csücsül a rendőrségen. Be kell érte mennem.
- Mi történt? - kérdezte Zoé, bár inkább illedelemből, mint kiváncsiságból. Igazából fogalma sem volt, hogy ki az a Thierry, ami nem csoda, hiszen barátnőjének úgy váltakoztak a pasijai, mint a divathullámok.
- Oh, a kicsi drágám jól megszívta. Igaz, hogy a joint már legális, de a dohányzást közterületen betiltották, és nagyon szigorúan veszik, ha rajtakapnak valakit. Ez a kis butus meg pont egy parkban akart ellazulni. Ugye nem baj, ha itt hagylak titeket? - Anna gyorsan felmérte a helyzetet. - Na jó, ez hülye kérdés volt. Csók nektek, érezzétek jól magatokat, Zoé téged meg majd holnap...
Zoé nem értette Anna utolsó szavait, aki villámgyorsan eltűnt a tömegben. Hirtelen Peti felé fordult, aki nyugodtan somolygott a lányra. Zoé zavarba jött, és lesütötte szemeit.
- Kettesben maradtunk. - Törte meg kettőjük csendjét a fiú.
- Kettesben. - Ismételte Zoé, aztán elkezdett nevetni.
- Mi olyan vicces?- kérdezte Peti.
- Csak az, hogy akkor is kettesben lettünk volna, ha otthon maradok.
- De az nem lett volna ugyanaz, te is tudod.
Peti megfogta Zoé kezét, és a szemébe nézve mondta:
- Na gyere Zoé, szórakozzunk egyet! Úgy igazán!